Wij ontwerpen uw kast vrijblijvend aan huis

 

 

3D kast ontwerp en advies aan huis Mobiele showroom Hybrid Media Solutions

Het grote voordeel van een ontwerp aan huis is dat u precies kunt aangeven waar en hoe u een kast wilt. Op deze manier krijgen wij een duidelijk beeld van uw wensen en kunnen met u meedenken. Tijdens ons bezoek maken wij een 3D ontwerp die u realtime kunt bekijken en kunt aanpassen naar wens.

Onze mogelijkheden samen met de aanwezige creativiteit en ervaring bieden de juiste ingrediënten om uw ideale kast op maat te maken.

 

 


 

DemonstratiemeubelMobiele showroom Hybrid Media Solutions

Wanneer u een kast op maat wilt laten maken wilt u natuurlijk weten wat voor kwaliteit u in huis haalt. Onze bus is voorzien van een demonstratiemeubel waarin de vele mogelijkheden zitten verwerkt. Op deze manier kunt u aan huis beoordelen of onze meubels voldoen aan uw verwachting. 

 

 

 


 

Kleuradvies | Welke kleur ? Wat voor afwerking ? NCS Kleuren waaier

Dit zijn vaak de punten waarbij goed advies van belang is. De mogelijkheden op het gebied van kleuren zijn bijna oneindig. Hoofdzakelijk werken wij met RAL en NCS kleuren. Deze twee vormen een uitgebreide basis voor de kleurkeuze. Tijdens ons bezoek zullen wij u adviseren over het toepassen en matchen van de juiste kleuren.

 

 


 

Offerte

Aansluitend ontvangt u van ons een offerte op maat.


Wilt u uw meubel aan huis laten ontwerpen ? |  Afspraak maken

 


 

Terug naar de hoofdpagina