Uw (tv) kast op maat laten ontwerpen en produceren

 


 

Alle soorten kasten op maat gemaakt

 


 

 

U als consument kunt vaak overal te kust en te keur terecht als het gaat om het aanschaffen van (tv) kasten, boekenkasten en andere meubels. Maar vaak doet u concessies, omdat het lastig blijft om een kast te vinden die precies de juiste maat, kleur of indeling heeft.

 

Dankzij ervaring vanuit de branche heeft Carly van der Ploeg onder de naam HYBRID Media Solutions een uniek maatwerkconcept opgezet. Luisteren naar de wensen, ideeën en behoefte van u als klant! Waarna deze worden omgevormd tot een 3D model van de kast geplaatst in een simulatie van uw woning. Dit alles gebeurd kosteloos bij u thuis. Door middel van demonstratiemeubels en materialen wordt u voorzien van alle nodige informatie en adviezen en krijgt u een eerlijk beeld van de kwaliteit die wordt geboden.

 

Alle soorten kasten dus bij u aan huis ontworpen en precies zoals u deze in gedachten heeft. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van de bijna oneindige mogelijkheden die HYBRID Media Solutions biedt op het gebiedt van maatwerk.

 

 


 

De voordelen van maatwerk !

 


 

+ Afgestemd op uw behoefte

+ Persoonlijk advies

+ Optimaal gebruik maken van beschikbare ruimte

+ Hoge kwaliteit

+ Geen eindeloze zoektochten naar een geschikt meubel

 


 

Uw kast gratis in 3D ontworpen

 


 

Terug naar de hoofdpagina