HYBRID | Het onzichtbare luidsprekersysteem op maat

 


 

Uw luidsprekers volledig uit het zicht !

 


 

 

HYBRID Media Solutions biedt de oplossing ! Luidsprekers op maat voor uw maatmeubel. Onzichtbare plaatsing, aangepast op uw muzieksmaak en passend voor elk ontwerp. Onze speakersystemen zijn van zeer hoge kwaliteit en dankzij de unieke plaatsing en constructie geniet u van een high-end speakersysteem voor een betaalbare prijs.

 

 


 

 HYBRID | Het onzichtbare luidsprekersysteem

Geïntegreerde luidsprekers op maat

 

Doordat HYBRID de luidspreker op maat voor u samengesteld zijn uw wensen bepalend voor het type speaker en electronica. Van welke muziek houdt u, hoe gebuikt u de luidsprekers en hoe is de akoestiek in uw woonkamer ? Deze gegevens zijn voor ons de basis voor een passend advies en ontwerp.

 

 

 


 

Onzichtbare functionaliteit

 

Onzichtbare functionaliteit

 

Het speaker compartiment of gehele meubel wordt voorzien van een klepsysteem. Deze klep wordt bespannen met luidsprekerdoek waardoor de kwaliteit en functionaliteit van de luidspreker niet verloren zal gaan. U heeft zelf de keuze uit een groot aantal kleuren speakerdoeken. Zo behoudt u een strak meubel zonder storende speakers en bekabeling.

 

 


 

 Logo Visaton

Powered by Visaton 

 

HYBRID Media Solutions maakt gebruik van hoogwaardige componenten van de Duitse fabrikant Visaton. Visaton staat garant voor kwaliteit en dankzij hun grote aanbod kan HYBRID voor ieder budget en audio oplossing op maat realiseren.

 

 


 

 

Gratis demonstratie aan huis

 

Ons unieke maatwerk pakket komen wij gratis bij u demonstreren. Hoe klinken de speakers ? Hoe is de kwaliteit ? De beste manier om antwoord te krijgen op deze vragen is door het te ervaren. Neem vrijblijvend contact op met HYBRID Media Solutions en maak een gratis afspraak voor een demonstratie aan huis.

 

Meer informatie | Gratis advies en demonstratie aan huis

Meer informatie | Gratis ontwerp en offerte binnen 48 uur

 


 

 Terug naar de hoofdpagina